Design og produktion - Minipop

Design og produktion

...Bløde strømper til små fødder

minipop® er bløde strømper i OEKO-TEX® certificeret bambus 

til de mindste i størrelse 19 til 34.

Bambus er et naturligt og bæredygtigt materiale, som er med til at reducere vores belastning af klimaet.

Bambus har antibakterielle egenskaber samtidig med, at det er et super blødt materiale og behageligt for små fødder med 

sensitiv hud. minipop® strømper er strikket med “comfort toe” hvilket betyder, at der ikke er nogen irriterende syninger helt ud i tåen. Ved anklen afsluttes de med en strikket piquésøm for en behagelig og blød pasform.

 

Bambus året rundt

Bambusfibre er temperaturregulerende.

Det betyder at fødderne holder den rette temperatur både sommer og vinter.

“minipop® er produceret i blødt OEKO-TEX® certificeret bambusmateriale”

Produktion med omtanke

minipop® bambusstrømper er designet i Danmark og produceret på en lille familiejet fabrik i det sydlige Europa, I dag ledes fabrikken af 3. generation i familien, hvor samarbejde og personlig kontakt har høj prioritet. 
Bambus er et bæredygtigt materiale, og minipop® strømper er produceret i Oeko-Tex® certificeret bambusmateriale, som er fri for pestisider og andre kemikalier, og fordi bambus er en græsart, er rødderne regenererende, efter høsten af strå.
 Derudover er bambus hurtigtvoksende. Det tager omkring 3-4 år for bambus at vokse sig stor nok til at bliver høstet. Det gør bambus til en af de hurtigst voksende planter.
Udover at være skånsom mod klimaet, producerer bambus også 30% mere ilt end almindelig skov i samme størrelse og absorberer fem gange mere CO2 fra luften end den tilsvarende mængde hårdttræer. Samtidig lagres to tredjedele af kulstoffet i jorden og rodsystemet hvor det bliver, når stråene høstes.
Det er god historie at fortælle vores børn, men også et vigtig ansvar at tage for deres fremtid.